Harvinaista herkkua: Sprinttiä Suomenlinnassa

Your Move SPORT-leirin suunnistusharjoitusten painopiste on sprinttisunnistuksessa. Leiriläisillä on harvinainen mahdollisuus suunnistaa Suomenlinnassa, joka tarjoaa erityislaatuisen sprinttiympäristön.

Suomenlinnassa ei saa suunnistaa ilman lupaa. Helsingin Suunnistajat järjestävät harjoituksen leiriläisille ja seura on saanut Suomenlinnan hoitokunnalta luvan SPORT-leirin harjoitukseen.

Suomenlinnassa on suunnistettu viimeksi vuonna 1998, jolloin Susisaaressa oli Park World Tourin osakilpailu.

Suunnistuksen SPORT-leirille ovat tervetulleita suunnistuksen 13-19-vuotiaat harrastajat. Leirin ohjelma ja ilmoittautumisohjeet. Nuorten maajoukkue Pohjola-ryhmä on mukana leirillä sparraamassa osallistujia.

Ilmoittaudu 3.4. mennessä, jolloin saat SPORT-rannekkeen 80 euron hintaan ja majoituksen 30 euron hintaan. Seuraavassa ilmoittautumisportaassa 4.4.-5.5. rannekkeen hinta on 100 euroa. Leirimajoituksen järjestäminen 3.4. jälkeen vaatii erityisjärjestelyjä.

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail