Hiihtosuunnistuksen MM-kisat alkavat tiistaina

Hiihtosuunnistuksen MM-kisat alkavat tiistaina Ruotsin Tänndalenissa sprintillä, jossa Suomen Hannele Tonna puolustaa mestaruuttaan kahden vuoden takaa. Suomi lähtee avausmatkalle siis viiden naisen voimin, koska Tonnan mestaruus tuo lisäpaikan. Muut sprinttinaisemme ovat Liisa Anttila, Anni Honkimaa, Sonja Mörsky ja Marjut Turunen. Miehissä suomalaisista starttaavat Staffan Tunis, Olli-Markus Taivainen, Matti Keskinarkaus ja Ville-Petteri Saarela.

Kisapaikkana Tänndalen tuntuu urheilijoiden mielestä ihan hyvältä. Takana tosin on vasta testisuunnistuksia.

– Vielä ei ainakaan jännitä, Olli-Markus Taivainen kertoi.

MM-tapahtumia voi seurata järjestäjien nettisivuilta web-lähetyksenä.

Kisojen ohjelma:
22.3. sprintti
23.3. keskimatka
24.3. sprinttiviesti
26.3. pitkä matka
27.3. viesti