TV 2 Sisu 27.2. klo 18.20: Suunnistajia leirillä Vierumäellä

YLE Urheilun Sisu-ohjelma kävi kuvaamassa suunnistajia Vierumäen leirillä 5.2. Ohjelman juontaja Mika Poutala halusi tietää, miten suunnistus on mukana Your Move Suurtapahtumassa toukokuussa Helsingissä. Ohjelma lähetetään sunnuntaina 27.2. klo 18.20, TV 2.

Suunnistuksen ”superviikonloppuna” 4.-6.2. toteutettiin Vierumäellä samanaikaisesti Ohjaajatapaaminen, Nuorten tiimin järjestämä Nuorten leiri, suunnistuksen Valmennusseminaari, maajoukkueiden leirit, talenttien testileiri sekä seurajohtajien koulutusviikonloppu. Sisu-ohjelmaan kuvattiin mm. Minna Kaupin maastotestiä ja Nuorten leirin hankifutista.

Sisu-ohjelman jaksoissa esitellään tahoja, jotka tulevat osallistumaan Your Move Suurtapahtumaan 27.5-1.6.2011 Helsingissä. Jaksot ovat katsottavissa Ylen Areenalta lähetyksen jälkeen.