Kesän 2011 Leimaus-leirin sivut on avattu

Leimaus 2011 -sivusto on avattu. Ilmoittautumiset leirille tapahtuvat 1.12. sivustolle avautuvalla lomakkeella. Majoituspaikat täytetään toiveiden mukaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Leimaus sivuille pääsee tästä.

Ensi vuoden Leimaus-leiri järjestetään Kisakeskuksen urheiluopistolla, Pohjan kunnassa. Tervetuloa Kisakeskukseen!

Leimaus-leiri on Suomen Suunnistusliiton lajitapahtuma 8-16-vuotiaille. Leiriä on järjestetty vuodesta 1995 lähtien kahden vuoden välein, osallistujamäärät ovat vaihdelleet 700 ja 1 100 osallistujan välillä. Vuodesta 2010 lähtien leiri järjestetään vuosittain.

Leimaus-leiri kokoaa suunnistuksesta kiinnostuneet lapset, nuoret ja ohjaajat neljän päivän ajaksi yhteen. Leirillä on tarjolla monipuolisia ja eritasoisia suunnistusharjoituksia, oheisohjelmia sekä mahdollisuus pelailuun ja kisailuun kavareiden kanssa. Leiri huipentuu päätöspäivän leirikisaan, johon kaikki leiriläiset osallistuvat.

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail