Suomi toinen pyöräsuunnistuksen viesti-maailmancupissa

Suomen joukkue Marika Hara, Jussi Laurila, Samuli Saarela jäi neljänneksi maailmancupin viimeisessä viestikilpailussa ja samalla toiseksi kokonaiskilpailussa, jonka voitto jäi viiden sekunnin päähän. Viestikilpailu ajettiin pääasiassa metsäisillä hiekkapoluilla ja -teillä. Viinitarhasuunnistusta oli sprinttiä ja keskimatkaa vähemmän.

Viesti-maailmancupin voiton vei viimeisessä kilpailussa viidenneksi sijoittunut Tšekki. suomen ankkuri Samuli Saarela saapui maaliin neljäntenä neljä sekuntia Sveitsin perässä. Suomen olisi pitänyt voittaa Sveitsi noustakseen Tšekin ohi kokonaistilanteessa.

Suomen joukkueen sekaviestissä aloitti Marika Hara, joka ei tänään jaksanut polkea kärkivauhtia. Jussi Laurilalla ja Samuli Saarella oli vauhti kohdillaan, mutta se ei riittänyt nostamaan Suomea enää kolmen joukkoon.

Suomen kakkosjoukkue johti viestiä Pekka Niemen ja Samuel Pökälän osuuksien jälkeen, sillä millään muulla joukkueella ei ollut kahta miestä kahdella ensimmäisellä osuudella. Ingrid Stengård ankkuroi Suomen sijalle 13.

Tulokset, viesti-maailmancupin sekaviesti, Italia
1)  DEN 2.40. 20 (Bjarke Refslund, Rikke Kornvig, Erik Skovgaard Knudsen),  2)  AUS  2.41.02 (Michaela Gigon,  Tobias  Breitschadel, Kevin Haselbergger), 3)  SUI 2.41.54  ( Urs Dauwalder, Christine Schaffner,  Beat Schaffner), 4) FIN 2.41.58 ( Marika Hara, Jussi Laurila,  Samuli Saarela,) 5)  CZE 3 2.45.23 (Jiri Hradil , Renata Paulickova, Radek Laciga), 6) CZE 2 2.49.18. (Hanala Carbonara, Jan Lauerman, Jaruslav Rygl,), 13) FIN 2 2.54.21 (Pekka Niemi, Samuel Pökälä, Ingrid Stengård)

Italian kisasivut

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail