Suomen joukkue suunnistuksen mc-finaalikierrokselle

Suunnistuksen maailmancup päättyy kolmeen osakilpailuun lokakuun alussa. Näistä Suomen ykkössuunnistaja Minna Kauppi juoksee vain kaksi viimeistä eli Sveitsin osakilpailut. Merja Rantanen puolestaan osallistuu vain Ranskan pitkän matkan osakilpailuun 3. lokakuuta.

Suomi lähtee maailmancupin päätöskierrokselle 15 urheilijan joukkueella. Ranskan ja Sveitsin osakilpailujen välisen viikon Suomen maajoukkue leireilee Annecyssa, ja hakee maastotuntumaa ensi vuoden MM-kisojen maisemissa.

Suomen joukkue
Suomen joukkue maailmancupin finaalikiertueelle Ranskan Annecyyn(3.10) ja Sveitsin Geneveen(9.–10.10):
Naiset: Anni-Maija Fincke Tampereen Pyrintö, Sofia Haajanen SK Pohjantähti, Minna Kauppi Asikkalan Raikas, Saila Kinni Tampereen Pyrintö, Riina Kuuselo Tampereen Pyrintö, Maria Rantala Angelniemen Ankkuri, Merja Rantanen Koovee
Miehet: Hannu Airila Kalevan Rasti, Kim Fagerudd Paimion Rasti, Tero Föhr Vehkalahden Veikot, Mats Haldin Halden SK, Jarkko Huovila Tampereen Pyrintö, Pasi Ikonen Vaajakosken Terä, Olli-Markus Taivainen Pellon Ponsi, Tuomas Tervo Rajamäen Rykmentti. Varalla: Johan Bäckman Orient

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail