Huippuliiga ja MM-katsastus Nelonen Sportilla keskiviikkona

Huippuliigan kolmas osakilpailu ja MM-katsastus sprintti käydään keskiviikkona Imatralla klo 14 alkaen. Paikalle odotetaan runsaasti rastikansaa, joka viettää Fin5-suunnistusviikon välipäivää.

Kilpailualue käsittää Imatran keskustan, Valtionhotellin puiston ja Kruunupuiston. Kilpailu on erittäin TV- ja yleisöystävällinen.

Suunnistushuipuilla on panoksena paikat MM-kisajoukkueeseen, johon Imatran kilpailu on viimeinen näyttöpaikka. Pelissä on siis paljon ja se näkyy varmasti äärimmäisen kovana yrityksenä. Yritys voi tuottaa voiton tai riittävän kovan näytön MM-kisoihin.

Toisaalta muutaman sekunnin tappio muuttaa tilanteen päälaelleen eli luvassa on suunnistusdraamaa parhaimmillaan. Huippuliigaa johtavat kahden kilpailun jälkeen Asikkalan Raikkaan Minna Kauppi ja Kalevan Rastin Hannu Airila, jotka ovat kilpailun viimeiset lähtijät.

Nelonen Sportin lähetys Imatralta tulee keskiviikkoiltana klo 22.00-24.00. Uusintalähetykset näkyvät perjantai 16.7. klo 19.30-21.30 ja tiistai 20.7. klo 19.00-21.00.

Huippuliigan kisasivut

Fin5-suunnistusviikko