Leimaus alkaa

Järjestyksessään 9. Leimaus-leiri alkaa tiistaina. Leimaus kokoaa tänä vuonna lähes 1300 8-16-vuotiasta leiriläistä ohjaajineen suunnistuksen pariin. Kuopion Rauhalahti tulee kuhisemaan elämää koko viikon ajan.

Ratamestarit ovat suunnitelleet viidelle eri tasoryhmälle useita laadukkaita harjoituksia joka päivälle. Käytössä ovat leiripaikan lähimaastot sekä Kuopion vaativat, SM-kilpailuistakin tunnetut alueet: Puijo, Neulamäki ja Jynkänvuori.

Leiriläisten viihtyvyyden takaamiseksi tarjolla on pääasian lisäksi hyvin kattava oheisohjelma. Valinnanvaraa on paljon ja leirinjohtaja Timo Suhonen painottaa myös täysin vapaan ajan merkitystä. ”Aikaa on hyvä jättää myös kavereiden tapaamiseen ja lepoon, viikko voi muuten tulla liian raskaaksi”, pohtii Suhonen.

Leimauksen tiedotus tuottaa koko leirin ajan kuvagalleriaa ja blogimuotoista leirilehteä. Näihin löytyy linkit Leimauksen sivuiltawww.kuopionsuunnistajat.fi/leimaus2010/.

Leirille tulijan kannattaa vielä tsekata Ajankohtaista-otsikon alta uusimmat tiedotteet.