Kuopion Leimaus-leirille ennätysosanotto

Leimaus-leirille 8.-11.6. on ilmoittautunut yli 1300 osallistujaa, joka on ennätys Leimauksen 15-vuotisessa historiassa. Kuopion Suunnistajat valmistelevat innolla laadukasta leiriä. Taitoharjoitukset ovat viittä vaille valmiit ja oheisohjelmia on tarjolla runsaasti jokaiseen makuun.

Nyt on leiriläisten aika tarkistaa omat varusteensa, liikkua ja harjoitella ahkerasti suunnistusta, jotta Leimauksella jaksaa innolla läpi leirin ja saa parhaan hyödyn harjoituksista. Ohjaajien johdolla voivat seuran osallistujat harjoitella omaa kannustushuutoa, jolla seura saa leirillä kuuluvuutta ja näkyvyyttä omalle ryhmälleen.

Leimaus-leirin suojelija on Olli-Markus Taivainen.

Teltta- ja koulumajoituksiin otetaan vielä ilmoittautumisia sähköpostitse: tiina.sundvall(a)dnainternet.net

Leimaus 2010