Suunnistusliitto hakee valmentajia

Suunnistusliitto hakee palvelukseensa suunnistuksen päävalmentajaa sekä nuorten olympiavalmentajaa Turkuun.

Suunnistuksen päävalmentaja

Suunnistuksen nykyisen päävalmentajan sopimuksen päättyessä 31.10.2010 Suomen Suunnistusliitto hakee palvelukseensa päätoimista suunnistuksen päävalmentajaa. Työsuhde alkaa 1.10.2010 tai sopimuksen mukaan. Odotamme tehtävään valittavalta vankkaa osaamista huippusuunnistuksen ja kestävyysurheilun eri osa-alueilta sekä hyvää yhteistyökykyä ja vuorovaikutustaitoja eri sidosryhmien kanssa. Työ edellyttää hyvän kielitaidon (suomi, ruotsi, englanti) lisäksi järjestötoiminnan ja työn luonteen vaatimaa joustavuutta ajankäytössä. Liikuntatieteellisen yliopistotutkinnon ja/tai ammatillisen valmentajatutkinnon (VAT, VEAT) katsomme vahvuudeksi.

Suunnistuksen päävalmentaja vastaa maajoukkueen arvokilpailumenestyksestä ja hänen keskeisimmät tehtävänsä ovat:
– maajoukkueen valmennus ja johtaminen
– maajoukkueen valmennus- ja huoltotiimin johtaminen
– valintojen valmistelu arvokilpailuihin ja valmennusryhmiin
– koulutus- ja valmennusmateriaalin kehittäminen

Käytännön työssä keskeistä on tiivis yhteistyö seurojen, urheilijoiden, valmentajien, Suunnistusliiton toimihenkilöiden ja työryhmien sekä median kanssa.

Hakemukset palkkatoivomuksineen 14.5.2010 mennessä osoitteeseen: Suomen Suunnistusliitto ry / Mika Kulmala, Radiokatu 20, 00093 SLU tai mika.kulmala@suunnistusliitto.fi. Kuoreen tunnus ”suunnistuksen päävalmentaja”. Tiedusteluihin vastaavat toimitusjohtaja Mika Kulmala, p. 040 576 1001 ja valmennuspäällikkö Petteri Kähäri, p. 050 564 2493.

Nuorten olympiavalmentaja Turkuun

Suomen Suunnistusliitto hakee palvelukseensa päätoimista suunnistuksen nuorten olympiavalmentajaa Turkuun. Työsuhde alkaa 1.9.2010 ja edellyttää Olympiakomitean myönteistä tukipäätöstä. Tehtävän hoitaminen edellyttää asumista Turun seudulla. Valmentajapalkkauksen ja valmennustoiminnan merkittäviä yhteistyötahoja ja rahoittajia ovat Suomen Olympiakomitea, Turun kaupunki ja varsinaissuomalaiset suunnistuksen huippuseurat.

Nuorten olympiavalmentajan tehtävänä on:
– tukea 4–10 nuoren huippusuunnistajan (erikseen nimettävä valmennusryhmä) päivittäisvalmennusta yhteistyössä henkilökohtaisten valmentajien kanssa
– valmentaa Turun Seudun Urheiluakatemian ja Aurajoen urheilulukion suunnistusvalmennusryhmiä
– koordinoida Varsinais-Suomen aluevalmennusta ja tukea seuravalmentajia aluevalmennuksen käytännön toteutuksessa

Tehtävään valittavalta valmentajalta edellytetään valmentajan ammatillisen koulutuksen (VAT, VEAT tai yliopistotutkinto valmentajaopinnoista) ja vankan suunnistusvalmennuksen osaamisen lisäksi vähintään kahden vuoden kokemusta nuorten tai aikuisten huippu-urheiluvalmennuksesta. Muodollisen pätevyyden puuttuessa edellytetään valmentajan ammatilliseen koulutukseen (VAT/VEAT) sitoutumista.

Hakemukset 14.5.2010 mennessä osoitteeseen: Suomen Suunnistusliitto ry / Mika Kulmala, Radiokatu 20, 00093 SLU tai mika.kulmala@suunnistusliitto.fi. Tiedusteluihin vastaavat toimitusjohtaja Mika Kulmala, p. 040 576 1001 ja valmennuspäällikkö Petteri Kähäri, p. 050 564 2493.

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail