Tunis voitti mc-sprintin

Staffan Tunis otti voiton hiihtosuunnistuksen maailmancupin finaalikierroksella Ruotsissa. Tunis otti voiton kahdeksan sekunnin erolla ennen Venäjän Eduard Hrennikovia. Miesten sprinttikisan kolmas oli Norjan Eivind Tonna. Teemu Köngäs oli sijalla 14, Olli-Markus Taivainen sijalla 17 ja Janne Häkkinen sijalla 20.

Hrennikov jatkaa maailmancupin yhteispisteiden kärjessä. Tunis nosti sijoitustaan yhdellä, ja on ennen kahta viimeistä henkilökohtaista osakilpailua kolmantena.

Naisten kisan voitti Venäjän Natalia Tomilova, joka lisäsi johtoaan maailmancupin yhteispisteissä. Norjan Marte Reenaas oli toinen ja Kazakstania edustava Olga Tomilova kolmas. Suomalaisten sijoitukset olivat Anni Honkimaa 14., Tiia Tallila 19. ja Sonja Mörsky 23.

Tulokset järjestäjien sivulla.

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail