Suunnistusliiton uusi logo OCAD-tiedostona

Värillinen logo on tarkoitetttu tulostekartoille tai 4-väripainatukseen, kun värisävyjen määrää ei ole rajoitettu. Värilogon värimäärityksiä ei saa muuttaa.

Suunnistuskarttaväreillä offset-painettavilla kartoilla suositellaan käytettäväksi mustavalkoista logoversiota. Värillinen logo vaatii offset-painotekniikalla kaksi suunnistuskarttavärien ulkopuolista lisäväriä.

Tuotaessa logotiedosto karttatiedostoon pitää valita ”tuo symbolit ja värit”-valinta, jolloin logon lisävärit tulevat oikeilla värimäärityksillä. Logon suurentaminen ja pienentäminen tapahtuu parhaiten valitsemalla hiirellä koko logo teksteineen ja vetämällä hiirellä logo halutun kokoiseksi. Näin logon mittasuhteet säilyvät oikeina.

Suunnistusliiton logon värimääritykset: musta=100% musta, vihreä=C100, Y100 tai PMS 347C, oranssi=M59, Y96 tai PMS 165C, harmaa=40% musta.

Lisätietoja: Suunnistusliiton viestintäpäällikkö Pirjo Valjanen tai karttavastaava Pasi Jokelainen.