Herbalifesta Suomen Suunnistusliiton virallinen ravitsemuskumppani

Herbalife International Finland Oy ja Suomen Suunnistusliitto ovat solmineet merkittävän yhteistyösopimuksen, joka astui voimaan tammikuussa 2010. Kaikki Suomen suunnistusmaajoukkueet kattava sopimus koskee ravintolisävalmisteita sekä energia- ja urheilujuomia.

Herbalife on kansainvälinen verkostomarkkinointiyhtiö, joka myy terveellisten elämäntapojen tueksi tarkoitettuja painonhallinta-, ravitsemus- ja kauneudenhoitotuotteita. Herbalife-tuotteita myy 1,9 miljoonaa itsenäistä jälleenmyyjää 70 maassa. Vuosi 2010 on merkittävä niin Herbalifelle kuin Suomen Suunnistusliitollekin: Herbalife viettää 30- ja Suunnistusliitto 75-vuotisjuhlavuottaan.

Herbalife sponsoroi kansainvälisesti lukuisia joukkueita ja yksilöurheilijoita ja ilmoitti hiljattain yhteistyöstä myös italialaisen jalkapalloseuran Inter Milanin kanssa.

Terveellisten ja aktiivisten elämäntapojen puolestapuhuja Herbalife kiinnostui Suomessa erityisesti suunnistuksesta. Suunnistus sopii koko perheen yhteiseksi harrastukseksi, ja koska lajin arvomaailma istuu hyvin Herbalifen toimintaan, oli Suunnistusliitto luonnollinen valinta uudeksi yhteistyökumppaniksi. Herbalife-tuotteet sopivat päivittäiseen käyttöön osana monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota. Terveellinen ravitsemus on tärkeää niin perheille kuin huippu-urheilijoillekin.