Tervetuloa aluetapaamisiin

Suomen Suunnistusliiton toimialavastaavat ja johdon edustajat vierailevat tammi-maaliskuun aikana kahdeksalla eri paikkakunnalla perinteisen Aluekierroksen merkeissä. Aluekierros on tarkoitettu kaikille seuratoiminnassa mukana oleville ja tilaisuuksiin on vapaa pääsy. Mikäli omalla alueella ei ole tilaisuutta, toivomme osallistumista naapurialueen tilaisuuteen!

Illan ohjelma alkaa kahvilla klo 17.30 alkaen ja luento-osuus käynnistyy klo 18.00 kaikkien toimialojen osallistujien yhteisellä osuudella. Yhteisen osuuden jälkeen ohjelmassa on toimialakohtaisten asioiden käsittely nuoriso-, kilpailu- ja kuntosuunnistusryhmissä.

Aluekierroksen päivät ja paikat

MA 18.1. OULU, Virpiniemen liikuntaopisto, Hiihtomajantie 27, 90810 Kiviniemi
KE 20.1. TURKU, Aurajoen Urheilulukio, Papinkatu 4, 20540 Turku
TI 26.1. KUOPIO Kylpylähotelli Rauhalahti, Katiskaniementie 8, 70700 Kuopio
KE 27.1. HELSINKI, SLU-talo, Radiokatu 20, 00240 Helsinki
TI 2.2. LAPPEENRANTA, Lappeenrannan Lyseo Lukio, Lönnrotinkatu 3, 53600 Lappeenranta
TI 16.2. JYVÄSKYLÄ, Jyväskylän ammattiopisto, Sepänkatu 3, ovi A3, Jyväskylä
KE 17.2. SEINÄJOKI, Koulutuskeskus Sedu, Upankadun opetuspiste, Upankatu 3, 60100 Seinäjoki
TO 18.2. TAMPERE, Varalan Urheiluopisto, Varalankatu 36, 33240 Tampere

Nuoriso-osuudessa teemana on uusien ohjaajien kouluttaminen sekä käytännön harjoitukset liikuntasalissa (erityisesti voima ja nopeus). Esillä on myös muut ajankohtaiset asiat. Pue liikuntavarusteet ylle. Illan ohjelma sopii niin kokeneille ohjaajille kuin aloitteleville ohjaajille. Käytännön harjoitus toimii myös mallina uusien ohjaajien koulutukseksi.