Suunnistuksen valmennusryhmät 2010 nimetty

Suunnistuksen valmennusryhmät on nimetty tulevalle kaudelle. Aikaisemmasta poiketen miehiin ei ole suoraan nimetty B-maajoukkuetta, vaan se nimetään haastajaryhmässä olevista urheilijoista vasta 26.4.2010. Myös naisten osalta B-maajoukkuetta saatetaan täydentää myöhemmin.
– Haastajaryhmään valituille urheilijoille tarjotaan mahdollisuutta talven leireille osallistumiseen ja heiltä odotetaan entistä tiukempaa otetta harjoittelussa. Tavoitteena on, että uusi tilanne saa aikaan tiukkaa taistelua ryhmäpaikasta ja sitä kautta tahtoa treeneihin ja oman harjoittelun kehittämiseen. Toiveena on kokonaisvaltainen tason nousu sekä yksilö- että joukkuetasolla, erityisesti miesten puolella, miksei toki naistenkin, päävalmentaja Janne Salmi kiteyttää uutta tilannetta.

Suunnistusliiton Valmennusryhmät 2010

A-Maajoukkue:

Naiset: Anni-Maija Fincke, Tampereen Pyrintö, Heli Jukkola, Rastikarhut, Minna Kauppi, Asikkalan Raikas, Merja Rantanen, Koovee

Miehet: Topi Anjala, Ikaalisten Nouseva-Voima, Tero Föhr, Vehkalahden Veikot, Mats Haldin, IFK Göteborg

B-Maajoukkue:

Naiset: Bodil Holmström, Turun Suunnistajat, Anne-Mari Leskinen, Lynx, Karoliina Sundberg, Lynx

B-maajoukkuetta täydennetään 3–5 urheilijalla 26.4.2010

Haastajaryhmä:

Naiset: Liisa Anttila, Koovee, Riina Kuuselo, Tampereen Pyrintö, Maria Rantala, Angelniemen Ankkuri

Miehet: Hannu Airila, Kalevan Rasti, Johan Bäckman, OK Orient, Kim Fagerudd, Paimion Rasti, Simo-Pekka Fincke, Vehkalahden Veikot, Pasi Ikonen, Vaajakosken Terä, Jarkko Huovila, Tampereen Pyrintö, Jani Lakanen, Vaajakosken Terä, Jonne Lehto, Vehkalahden Veikot, Petteri Muukkonen, Vehkalahden Veikot, Vesa Taanila, Ikaalisten Nouseva-Voima, Tuomas Tervo, Rajamäen Rykmentti, Jörgen Wickholm, IF Sibbo-Vargarna

Haastajaryhmän toiminta päättyy 26.4.2010.

Suunta Huipulle -ryhmä

Naiset: Sofia Haajanen, SK Pohjantähti, Saila Kinni, Tampereen Pyrintö, Marika Teini, Rasti-Lukko

Miehet: Leo Laakkonen, Valkeakosken Haka, Oskari Liukkonen, Delta, Antti Nurmonen, Kalevan Rasti, Olli-Markus Taivainen, Pellon Ponsi

Suunta Huipulle -ryhmää täydennetään mahdollisesti keväällä / kesällä 2010.

Nuorten MM-ryhmä

Naiset: Sari Anttonen, Keuruun Kisailijat, Mira Kaskinen, Ulvilan Ura, Frida Lönnberg, Pargas IF, Venla Niemi, Tampereen Pyrintö

Miehet: Einari Heinaro, Helsingin Suunnistajat, Victor Mansner, IF Sibbo-Vargarna, Oskari Mikkola, Espoon Suunta, Taneli Pantsar, Pellon Ponsi

Nuorten A-ryhmä

Tytöt: Henna-Riikka Haikonen, Anttolan Urheilijat, Lotta Karhola, Tampereen Pyrintö, Tytti Kirvesmies, Lahden Suunnistajat-37, Tiia Miettinen, MS Parma, Ellu Munukka, Tampereen Pyrintö, Emmi Mähönen, Tampereen Pyrintö, Sari Nurmela, Vehkalahden Veikot, Reeta Rantanen, MS Parma, Tuulia Viberg, Turun Suunnistajat

Pojat: Petteri Huikko, Vaajakosken Terä, Sami Hämäläinen, MS Parma, Severi Kymäläinen, Tampereen Pyrintö, Topi Penttinen, OK Orient, Toni Saari, Lapuan Virkiä, Otto Simosas, OK Orient, Mikko Sirén, Angelniemen Ankkuri, Topias Tiainen, Kangasala SK, Antti Vainio MS Parma