Miehille pronssia pyöräsuunnistuksen MM-viestistä

Miesten viesti sai huippualun, kun Tuukka Turkka polki ensimmäiseen vaihtoon kärjessä.

Toiselta osuudelta Samuli Saarela vaihtoi toisena ja ankkuri Juho Saarinen toi Suomen maaliin kolmantena.

– Miehet polkivat tasaisesti ja sijoitus on tason mukainen, tuumi tyytyväinen valmentaja Esa Skyttä.

Naisten viesti alkoi hyvin Kirsi Korhosen avatessa kolmantena. Toisella osuudella Marika Hara kärsi välineongelmista, joten Suomi putosi mitalitaistosta.

– Marikalta (Hara) hajosi hyvän alun jälkeen etuvaihtajan vaijeri, eikä pyörällä pystynyt ajamaan täyttä vaihtia, Skyttä kertoo.

Pyöräsuunnistuksen MM-viesti, Ben Shemen, Israel

Naiset: 1) AUT 2.25.11 (Hohenwarter Elisabeth, Zinkl, Sonja, Gigon Michaela), 2) SUI 2.25.43 (Rothweiler Maja, Jaggi Ursina, Schaffner Christine), 3) RUS 2.27.17 (Mikryukova Nadia, Repina Tatiana, Tsernikh Ksenia), 4) CZE 2.27.56 (La Carbonara Hana, Titsovska Martina, Paulickova Renata), 5) FIN 2.32.33 (Korhonen Kirsi, Hara Marika, Stengård Ingrid), 6) LTU 2.33.33 (Simkoniene Asta, Arlauskiene Ramune, Mickeviciute Karolina)

Miehet: 1) RUS 2.04.17 (Zhurkin Maxim, Gritsan Ruslan,Foliforov Anton), 2) CZE 2.05.22 (Laciga Radek, Hradil Jiri, Tomecek Lubomir), 3) FIN 2.05.52 (Turkka Tuukka, Saarela Samuli, Saarinen Juho), 4) SUI 2.08.11 (Schaffner Beat, Seger Simon, Okle Beat), 5) DEN 2.09.24 (Skovgaard Knudsen Erik, Gasbjerg Torbjorn, Brun Pedersen Lasse), 6) AUT 2.13.13 (Breitschadel Tobias, Schachinger Bernhard, Rief Andreas)

Kisasivut: http://www.nivut.org.il/mtbo/default.aspx