Suunnistusliiton kokonaistulos vuodelta 2006 hyvä

Suomen Suunnistusliiton käsitteli vuoden 2006 toimintaa sunnuntaina kevätkokouksessaan Vantaalla.

– Onnistuimme erinomaisesti tekemään toimintasuunnitelmassa tavoitellut asiat. Ilahduttavaa oli, että talousremontin valmistuminen vuoden 2005 lopulla mahdollisti sen, että pystyimme aloittamaan strategiaan sisältyviä projekteja suunniteltua aikaisemmin. Esimerkiksi koulusuunnistusprojektin suunnittelu pääsi jo viime vuonna hyvään vauhtiin, Suunnistusliiton toimitusjohtaja Mikko Salonen kertoo.

Suunnistusliiton toiminnan monet tunnusmerkit osoittavat vuoden 2006 osalta kasvua. Esimerkiksi SM-kilpailujen osanottajamäärät nousivat noin kuudella prosentilla. Vastaavaa kasvua oli myös kuntosuunnistustapahtumien osallistujamäärissä. Myös urheilullinen menestys MM-tasolla oli loistava: suunnistajat saavuttivat neljä ja pyöräsuunnistajat kahdeksan MM-mitalia.

Suunnistusliiton taloudellinen tulos vuodelta 2006 oli lievästi positiivinen ja liittovaltuusto hyväksyi kokouksessa noin 30 000 euron ylijäämäisen tuloksen.