Alkukesän pilottitapahtumissa lasten suut hymyssä

Alkukesän pilottitapahtumissa lasten suut ovat olleet hymyssä

Kesällä 2006 kokeillaan lasten ja nuorten kilpailutoiminnan uudistuksia suunnistuksen pilottitapahtumissa. Tapahtumien keskipisteenä ovat lapset ja nuoret. Kokeilujen kautta haetaan hyviä toimintatapoja ja ratkaisuja, jotka lisäävät innostusta ja osallistumismahdollisuuksia kilpailuihin.

Tapahtumat ovat onnistuneet hyvin. Osanotto on ollut runsasta ja osallistujat ovat nauttineet suunnistuksesta sekä iloisesta ilmapiiristä. Järjestäjien kommentteja ja kokemuksia on kerätty pilottitapahtumien sivuille

Pilottitapahtumien kokeiluista kerätään palautetta. Palautteen ja kokemusten perusteella tehdään päätöksiä jatkotoimista. Palautelomakkeita on tapahtumapaikoilla sekä pilottitapahtumien verkkosivuilla.

Pilottitapahtumien kalenterin, SSL:n linjaamat kokeiltavat uudistukset, palautelomakkeet ja järjestäjien kommentit löydät pilottitapahtumien omilta sivuilta.