World Orienteering Week 18.-26.5.2024

Toukokuussa 18.–26.5. välisenä aikana vietetään eri puolilla maailmaa kansainvälistä Maailman suunnistusviikkoa eli World Orienteering Weekia. Kansainvälisen suunnistusliiton (IOF) lanseeraamaa maailmanlaajuista tapahtumaa on vietetty vuodesta 2016 saakka.

Kansainvälinen suunnistusliitto tavoittelee teemapäivällä lajin näkyvyyden ja tavoitettavuuden parantamista erityisesti nuorison suuntaan, joten monin paikoin teemapäiviä vietetään kouluissa.

Suomessa suunnistetaan World Orienteering Weekin aikana niin kuntorastien, kilpailujen kuin harjoitustenkin merkeissä. Seurat voivat lisätä omia tapahtumiaan WOW-sivuston (Register event) kautta. Mukana olevat tapahtumat näkyvät WOW-sivuston maailmankartalla.

Kutsu kaveri kuntorasteille -kampanjan tapahtumat lisätään WOW-tapahtumiksi Suunnistusliiton toimesta.