Koulu kartalla -yhteistyöseurojen haku on käynnissä

Toteutamme yhdessä seurojen kanssa koulusuunnistuksen teemaviikkoja huhti-toukokuussa.  Yhteistyöseurojen haku on parhaillaan  käynnissä. Tule mukaan mahdollistamaan innostavia suunnistusaktiviteetteja niin kouluihin kuin varhaiskasvatukseen!

Kevään ajankohta on mietitty niin, että tapahtumat toimisivat samalla lapsille ja perheille kannustimena lähteä mukaan seurojen suunnistuskoulutoimintaan. Viime vuonna Koulu kartalla -yhteistyöseurat liikuttivat yhteensä yli 10 000 lasta kouluissa, päiväkodeissa ja perheseikkailuissa ja heistä useita lähti mukaan myös seurojen suunnistuskouluihin.

Ilmoita seurasi nyt mukaan toteuttamaan Koulu kartalla -teemaviikkoja 2024!

Tutustu teemaviikkoihin

Seuraava avoin Koulu kartalla -seurakoulutus järjestetään maanantaina 12.2. klo 18-19.30. Lisätietoa tulossa tänne: