Suunnistusliiton yhteistyö Pajulahden kanssa jatkuu

Suunnistusliiton valmennuskeskusyhteistyö liikuntakeskus Pajulahden kanssa jatkuu.

– Pajulahti on meille kestävyyslajien valmennuskeskuksena luonteva kumppani ja olemme olleet tähänastiseen yhteistyöhön äärimmäisen tyytyväisiä. Perinteiset koulutusten lähijaksot, maajoukkueiden kauden avausleirit ja seminaarit saavat jatkoa tulevallakin sopimuskaudella. Opiston olosuhteet testauspalveluineen, urheiluhalleineen, alppimajoineen ja palautumiskeskuksineen luovat mahdollisuuksia myös urheilijoiden henkilökohtaisille leireille ja seurojen leireille, summaa yhteistyön perusteita Suunnistusliiton huippu-urheilupäällikkö Petteri Kähäri.
Solmittu yhteistyösopimus kattaa vuodet 2024-2026, eli sopimuskausi jatkuu vielä vuoden Kuopion 2025 MM-kotikisojen jälkeen.