Pohjola Vakuutus suunnistuksen 2025 MM-kotikisojen kumppaniksi

Pohjola Vakuutus on sopinut Kuopion Suunnistajien ja Suunnistusliiton kanssa kumppanuudesta MM-kotikisoissa Kuopiossa 2025. Pohjola Vakuutus on suunnistuksen MM-kilpailuiden (WOC2025) virallinen vakuuttaja ja yhteistyökumppani (Pohjola Vakuutus).

Solmittu MM-kumppanuus ei koske ainoastaan vuoden 2025 MM-tapahtumaa, vaan kolmen eri tapahtuman kokonaisuutta, johon kuuluvat 2023 elokuun lopulla järjestetty KuOpio23 MM-esikisa, vuoden 2024 maailmancup ja huipentumana MM-kisaviikko heinäkuussa 2025. Kaikki suunnistustapahtumat järjestetään Kuopion sekä Tahkon lähimaastoissa (WOC2025).

MM-kumppanuus Kuopiossa 2025 ja sen muissa tapahtumissa jatkaa Pohjola Vakuutuksen pitkää, jo yli 20 vuotta kestänyttä suunnistusyhteistyötä.

– MM-kisojen järjestäjien olemme todella mielissämme siitä, että meillä on kotikisoissa mukana suunnistuksen pitkäaikainen ja luotettava vakuutuskumppani, kommentoi kumppanuutta Kuopion Suunnistajien puolesta MM-tapahtumien markkinoinnista vastaava Timo Suhonen.

– Suunnistus on yksi pitkäaikaisimmista ja tunnetuimmista urheilukumppanuuksistamme, vahvistaa Pohjolan urheilupäällikkö Ari Koski.

– Kuluneena vuonna myös henkilöstömme on osoittanut yhä kasvavaa kiinnostusta suunnistusta kohtaan ja Jukolassa olimme mukana usean joukkueen voimin. Sitä voitiin pitää lähtölaukauksena myös MM-kotikisafiiliksen rakentamiselle. Kehittelemme varmasti uusia ideoita kannustaaksemme lisää ihmisiä mukaan suunnistuksen pariin, itse kukin osallistumaan omalla tasollaan tai seuraamaan maailmanluokan huipputapahtumia.

– Lisäksi on erinomaista, että tapahtumien järjestäjät näyttävät monin tavoin esimerkkiä myös vastuullisuuden saralla, sanoin ja teoin. Haluamme omalta osaltamme olla mukana näiden kunnianhimoisten tavoitteiden saavuttamisessa, vakuuttaa Koski.