Suomisporttiin tulossa valtakunnallinen Sporttihaku

Suomisportin tapahtumahaku laajenee ja uudistuu kesällä valtakunnalliseksi Sporttihauksi. Sporttihaku on yksi paikka, mistä harrastusta etsivän on helppo löytää urheilun koko tarjoama – silloin kun harrastuksia etsitään. Vihdoinkin urheilulla on oma lippu.fi, aivan kuten kulttuuritoimialalla on ollut jo vuosia.

Syksyllä eetteriin kajahtaa: etsi ja löydä harrastus!

Syksyllä Olympiakomitea yhdessä koko urheiluyhteisön kanssa toteuttaa laajan harrastamista ja seuratoimintaa edistävän kampanjan. Ulko- ja digimainonnan sekä laajan viestinnän avulla tavoitamme miljoonia ja sytytämme harrastamisen kipinän suomalaisiin.

Kampanja ohjaa suoraan Suomisportin Sporttihakuun löytämään myös sinun seurasi palvelut. Seurasi palvelut löytyvät valtakunnallisen ja alueellisen digitaalisen markkinoinnin ansiosta vain, jos seurasi tuo tapahtumansa tai ryhmänsä Suomisportin Sporttihakuun. Tätä tilaisuutta ei siis kannata jättää käyttämättä. Näytetään yhdessä Suomelle koko liikuttamisen tarjoamamme!

Kaikki seurat mukaan

Seurasi perustiedot ovat jo Suomisportissa, eikä Sporttihaun hyödyntäminen vaadi seuraltasi Suomisportin laajempaa käyttöä tai maksupalvelujen käyttöönottoa. Riittää, että seurasi luo yhden tapahtumamainoksen, joka ohjaa seuran omille nettisivuille. Tapahtuma voi olla myös kurssi, matalan kynnyksen kokeilutapahtuma, kokeilukerta tai muu tapahtuma.

Sporttihaku kannattaa hyödyntää, vaikka seurassa olisi muita järjestelmiä käytössä tai hyödyntää palvelua laajasti ja kerätä samalla ilmoittautumiset ja maksut.

Lue lisää yksinkertaisesta Sporttihaun käyttöönotosta, erilaisista hyödyntämistavoista sekä tapahtuman luonnista tai ota yhteyttä Suomisport-asiantuntijaan – autamme seuroja käyttöönotossa.

Suomisport laajenee ja uudistuu valtakunnalliseksi Sporttihauksi sekä urheilun palvelujen verkkokaupaksi – SUOMISPORT

Faktaa Suomisportista

  • Jo 300 000 organisoitua tapahtumaa
  • Miljoonaa kävijää vuosittain Suomisport-palvelussa
  • Yli 1 000 urheiluseuraa hyödyntää koko toimintansa pyörittämiseen!
  • 9 000 urheiluseuran etusivu ja perustiedot löytyvät Suomisportissa