Helsingin Suunnistajat etsii valmennuspäällikköä täysipäiväiseen työsuhteeseen

Helsingin Suunnistajat on vuonna 1943 perustettu, pääkaupunkiseudulla toimiva suunnistusseura, joka on Suomen johtavia seuroja sekä lasten että aikuisten valmennustoiminnassa. Kansainvälisesti menestyvä seura tavoittelee tulevina vuosina maailman parhaan suunnistusseuran asemaa.

Etsimme nyt laajaan ja asiantuntevaan valmentajien joukkoomme valmennuspäällikköä! Kiinnostaisiko sinua olla mukana innostuneessa, dynaamisessa ja kasvavassa porukassa ja olla mukana kehittämässä HS:n valmennustoimintaa maailman huipulle asti?

Valmennuspäällikön tehtävänä on kehittää ja koordinoida seuran valmennustoimintaa ja parantaa toiminnan pitkäjänteisyyttä. Tehtävät kattavat seuran suunnistajan polun alusta asti aikuisikäisiin urheilijoihin. Valmennuspäällikön työ on monipuolista, vastuullista, itsenäistä – ja kiinnostavaa!

Valmennuspäällikön roolissa menestyminen edellyttää oma-aloitteisuutta, organisointikykyä, hyviä ihmissuhdetaitoja sekä viestinnällistä osaamista. Suunnistuksen lajiosaaminen sekä valmennuskoulutus ja -kokemus ovat hakijalle ehdoton etu.

Tehtävät:

  • Nuorten valmennustoiminnan kehittäminen yhteistyössä nuorten ryhmävalmentajien kanssa.
    • Työt käsittävät esimerkiksi viikottaisesta harjoitusohjelman toteutumisesta huolehtimisen ja nuorten yhteisen viestivalmistautumisen johtamisen.
  • Naisten ja miesten valmennustoiminnan koordinointi yhdessä ryhmävalmentajien kanssa.
  • Harjoituskalenterin ja leiriohjelman pitäminen ajantasaisena ja siihen liittyvä viestintä.
  • Leirien ja kisamatkojen järjestäminen.
  • Yhteyksien ylläpitäminen yhteistyöseuroihin ja Suunta Huipulle -koordinaattorina toimiminen.
  • Vapaaehtoispohjalla toimivien valmentajien työn tukeminen.

Lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi sekä palkkatoiveesi 15.1.2023 mennessä osoitteeseen toiminnanjohtaja@helsinginsuunnistajat.fi.

Lisätietoja toimenkuvasta saa halutessaan puhelimitse:  Anu Pikkarainen 045 657 9455, Henrik Tala 050 5748 811