Tervetuloa innostumaan ohjauksesta Jämsään!

Jämsän Retki-Veikot ja Suunnistusliitto järjestävät Ohjaajatapaamisen Jämsässä la 19.3.2022. Tapahtuman teemana on Vauhtia! Taitoa! Kanttia!  suunnistuskoulutoimintaan.

Jämsän Retki-Veikot on palkittu vuoden seurana, vuoden kasvattajaseurana sekä Nuorten Jukola voittajana. Seuran värejä on viime vuosina ollut edustettuna runsaasti myös nuorten maajoukkueessa. Jämsässä tuotetaan laadukasta ja innostavaa lasten ja nuorten harjoitus- ja valmennustoimintaa, mihin tarjoutuu nyt mahdollisuus päästä tutustumaan ja samalla tapamaan muita suunnistusohjaajia.

Ohjaajatapaamisen 2022 emäntänä toimiva Päivi Pitkänen:
”Ajatusten vaihto toisten ohjaajien kanssa on ollut innostavin ja hedelmällisin osa omaa ohjaajana kasvamistani. Koulutus on hyvä ja tärkeä ponnahduslauta ohjaamiseen, mutta kasvu tapahtuu käytännön työssä ja kokemuksia jakamalla. Tästä tarpeesta kumpusi ajatus kutsua muita ohjaajia tapaamiseen tänne Jämsään. Omat kokemukseni Suunnistusliiton ohjaajatapaamisista toimivat tapahtuman esikuvana: ”Leipää ja  sirkushuveja” eli virikkeitä ja kohtaamisia ohjaajille.”

Ohjelma ja ilmoittautumisohjeet löytyvät Jämsän Retki-Veikkojen sivuilta. Tervetuloa innostumaan ohjaamisesta Jämsään!

Ohjaajatapaaminen 2022, Jämsä