Opiskelijoiden EM-suunnistukset Serbiassa 24.-27. heinäkuuta

Suunnistuksen opiskelijoiden EM-kisat järjestetään Belgradissa Serbiassa 24. – 27.7. osana EUSA Games 2021 monilajitapahtumaa. Henkilökohtaisina matkoina kisoissa on sprintti ja keskimatka. Parisprintissä on mahdollista kisata joko miesten, naisten tai sekasarjassa.

Kisoissa edustetaan korkeakoulua. Yhdistelmäjoukkueisiin on mahdollisuus, jos korkeakoulut ovat samalla paikkakunnalla tai eri paikkakunnilla, mutta kuuluvat samaan korkeakouluun. Korkeakoulujen välisessä kisassa lasketaan pisteet kaikista matkoista ja yhteistulos ratkaisee paremmuuden.

Kilpailut ovat omakustanteiset, mutta tukea kannattaa kysyä omasta korkeakoulusta, liikuntapalveluista tai opiskelija- ja ylioppilaskunnalta.

Ilmoittautumiset helmikuun aikana OLL/Markku Rantahalvari (ks. tarkemmin EUSA Games 2021 urheilijahaku).

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail