Seuratuen haku auki 18.12. saakka – Suunnistusliiton hakuinfo seuroille 1.12. etäyhteydellä.

Seuratoiminnan kehittämistuen haku vuodelle 2021 on avattu urheiluseuroille. Opetus- ja kulttuuriministeriön tuen päätavoitteena on tukea lasten ja nuorten harrastustoimintaa sekä edistää organisoidun liikunnan monipuolisuutta Suomessa. Vuoden 2021 seuratoiminnan kehittämistuen haku avautuu Suomisportissa 13. marraskuuta 2020. Tukea on mahdollista hakea 18.12.2020 asti.

Suunnistusliitto toteuttaa jäsenseuroilleen tiistaina 1.12. klo 17-18 Teamsin välityksellä seuratoiminnan kehittämistuen hakuun liittyvän tukiklinikan.

Tilaisuudessa nuorisopäällikkö Timo Saarinen kertoo yleisiä hakuun liittyviä ohjeita ja vastaa seurojen kysymyksiin. Tilaisuuden aluksi Espoon Suunnan toiminnanjohtaja Kari-Pekka Seppänen kertoo lyhyesti kokemuksistaan palkattuna seuratyöntekijänä ja vastailee kysymyksiin erityisesti palkkaushankkeita suunnitteleville seuroille.

Ilmoittautuminen tilaisuuteen 30.11. klo 22.00 mennessä-> Ilmoittautumislinkki

Linkki itse tilaisuuteen lähetetään ilmoittautuneille sähköpostitse  1.12. aamulla.

Lisätiedot: nuorisopäällikkö Timo Saarinen (timo.saarinen@suunnistusliitto.fi) p. 040 5198699