Pyöräsuunnistuksen valmennusryhmät 2021

A-maajoukkue

Naiset (9): Antonia Haga OK Botnia, Essi Hakala MS Parma, Marika Hara Koovee, Ruska Saarela Kokkolan Suunnistajat, Henna Saarinen Koovee, Ingrid Stengård OK Trian, Viivi Voutilainen Jyväskylä Pyöräilyseura, Eveliina Välimaa Vaasan Suunnistajat, Saara Yli-Hietanen Tampereen Pyrintö
Miehet (12): Anders Blomster Vaasan Suunnistajat, Andre Haga OK Botnia, Petrus Hanhijärvi Espoon Akilles, Elmeri Juura Paimion Rasti, Teemu Kaksonen Ylistaron Kilpa-Veljet, Kare Kaskinen Ulvilan Ura, Jussi Laurila Jalasjärven Jalas, Juha Lilja Tampereen Pyrintö, Pekka Niemi Kankaanpään Suunnistajat, Miika Nurmi Vaasan Suunnistajat, Tomi Nykänen Lahden Suunnistajat -37, Samuel Pökälä Asikkalan Raikas

Nuorten maajoukkue

Tytöt (6): Pihla Häkkinen Hiiltomiehet, Kaarina Nurminen Tampereen Pyrintö, Vilma Pesu Hiiltomiehet, Anna Ruokola Rasti-Jussit, Lotta Voutilainen Jyväskylän Pyöräilyseura, Silja Yli-Hietanen Tampereen Pyrintö
Pojat (8): Tatu Aaltonen Lynx, Wertti Autio Hyvinkään Rasti, Paulus Hanhijärvi Espoon Akilles, Simo Klemettinen Suunta-Jyväskylä, Aapo Liponkoski Tampereen Pyrintö, Konsta Raitanen Tampereen Pyrintö, Antti Rissanen Tampereen Pyrintö, Oliver Shule Koovee

Aikuisten ja nuorten maajoukkueen johto ja valmennus

Päävalmentaja: Ilkka Nurminen
Apuvalmentajat: Mika Häkkinen (9/2021 alkaen), Jukka Niemi (sairauslomalla 10/2021 asti)

Aikuisten ja nuorten maajoukkueohjelma

20.–22.11.2020 Testileiri, Jyväskylä – peruttu
8.–10.1. Talvileiri, Kokemäki
26.–28.2. Tampere
2.–5.4. Kevätleiri, Vantaa
13.–16.5. MM-leiri, Kuortane
10.–18.6. MM-kisat, Kuortane
4.–8.7. Kesäleiri, Suomussalmi
17.–23.8. EM-kisat, Nizhny Novgorod, Venäjä
5.–12.10. Maailmancup, Portugali