Suunnistusvalmentajan äitiyslomasijaisuus Mäkelänrinteen lukiossa

Mäkelänrinteen lukio ja Suunnistusliitto hakevat suunnistusvalmentajan äitiyslomasijaista. Sijaisuus alkaa 1.12.2020 ja päättyy 5.6.2021. Tehtäviin kuuluu Mäkelänrinteen urheilulukion ja Pääkaupunkiseudun urheiluakatemia Urhean suunnistusvalmennus, yhteensä n. 28 tuntia viikossa (tiistai-perjantai aamupäivät sekä pääsääntöisesti tiistai ja torstai iltapäivät/illat). Tehtävät voidaan sijaisuuden aikana jakaa tarvittaessa kahden valmentajan kesken.

Suunnistusvalmentaja toimii Mäkelänrinteen lukion sivutoimisena tuntiopettajana ja palkkaus määräytyy kunnallisen virkaehtosopimuksen mukaisesti.

Mäkelänrinteen lukio on helsinkiläinen virallisen erityistehtävän saanut urheilulukio, jonka noin 600 urheilijasta 22 on mukana suunnistusvalmennuksessa. Pääkaupunkiseudun urheiluakatemia on Suomen Olympiakomitean virallinen huippu-urheiluakatemia.

Hakemukset 20.10. mennessä sähköpostitse Simo Tarvoselle ja Petteri Kähärille.

Tiedustelut:
Simo Tarvonen, apulaisrehtori, Mäkelänrinteen lukio, p. 050 583 6513, simo.tarvonen(a)edu.hel.fi
Petteri Kähäri, huippu-urheilupäällikkö, Suomen Suunnistusliitto, p. 050 564 2493, petteri.kahari(a)suunnistusliitto.fi