Ilmainen kestävyysvalmennuksen seminaari Liikuntakeskus Pajulahdessa

Tapahtumapaikka: Liikuntakeskus Pajulahti, Pajulahdentie 167, 15560 Nastola

Teemana näyttöön perustuva kestävyysvalmennus

Lauantaina 28.3. Kuntotestauspäivien 2020 ”jatkoilla” pureudutaan näyttöön perustuvaan kestävyysvalmennukseen. Tarjolla on kaikille avoin ja maksuton valmennusseminaari, jota voi seurata myös maksuttoman livestriimin välityksellä.

Valmennusseminaarin kansainvälinen pääluennoitsija on professori Stephen Seiler (University of Agder, Norway). Hän tulee luennossaan valottamaan polarisoidun harjoittelun parhaita käytäntöjä. Norjalaista valmennusosaamista päiville tuo myös tohtorikoulutettava Guro Strøm Solli (Nord University, Norway), joka avaa kaikkien aikojen menestyneimmän naishiihtäjän Marit Bjørgenin harjoittelun ohjelmointia. Pohjoismaista pakettia täydentää Liikuntatieteen dosentti Marko Laaksonen (Mid Sweden University), joka tulee luennoimaan Ruotsalaisten hiihtäjien ja ampumahiihtäjien harjoittelusta. Lisäksi kotimaisista näyttöön perustuvan kestävyysvalmennuksen huippuasiantuntijoista ovat mukana Kilpa- ja huippu-urheilun tutkimuskeskuksen johtava asiantuntija dosentti Ari Nummela sekä urheilufysiologian asiantuntijat Ville Vesterinen ja Jussi Mikkola.

Valmennusseminaari on maksuton , mutta vaatii ennakkoilmoittautumisen. Viimeinen ilmoittautumispäivä on 19.3.2020.

Tutustu ohjelmaan tarkemmin >>

Ilmoittaudu mukaan >>

Seminaaria voit seurata myös maksuttoman livestriimin välityksellä!

Jos et pääse paikalle, niin voit seurata päivien luentoja etäyhteydellä ja osallistua keskusteluun viestiseinäpalvelun välityksellä. Tilaamalla livestriimin saat myös tapahtuman luentotallenteet käyttöösi.

Tilaa maksuttoman Valmennuksen ekstrapäivän livestriimi >>

Kaikille avoin ja maksuton kestävyysvalmennuksen seminaari toteutetaan osana Kuntotestauspäiviä 2020, jotka järjestetään Liikuntakeskus Pajulahdessa 26.–27.3.2020. Päivät ovat alan toimijoiden tärkein vuosittainen koulutus- ja verkostotapahtuma Suomessa. Kuntotestauspäivien teemana on tavoitteellisten kilpakuntoilijoiden ja urheilijoiden kestävyysominaisuuksien testaaminen.

Kuntotestauspäivien 2020 ja valmennusseminaarin suunnittelusta ja järjestelyistä vastaa Liikuntatieteellinen Seura (LTS) ja LTS:n kuntotestauksen asiantuntijaryhmä kumppanuudessa Liikuntakeskus Pajulahden kanssa.

Lisätietoja ohjelmasta: Jonne Kamsula, jonne.kamsula (a) lts.fi, p. 050 310 5423
Lisätietoja ilmoittautumisesta: Linda Raivio, linda.raivio (a) lts.fi, p. 010 778 6602

Seminaarin aihetunnisteet:
#‎KTP20 ‪#kestävyysvalmennus #‎kuntotestaus #pajulahti

Terveisin,

Jonne Kamsula
Erityisasiantuntija
Liikuntalääketiede ja kuntotestaus
Liikuntatieteellinen Seura ry, Mannerheimintie 15 b B, 00260 Helsinki
puh. 010 778 6606 tai 050 310 5423
email jonne.kamsula (a) lts.fi