Suomen joukkue pyöräsuunnistuksen maailmancupin sekaviestin neljänneksi

Pyöräsuunnistuksen maailmancupin päätösosakilpailut jatkuivat lauantaina Saksassa sekaviestin merkeissä. Suomen joukkue Marika Hara, Anders Blomster, Jussi Laurila sijoittui kilpailun neljänneksi, kuutisen minuuttia voiton vienyttä Itävaltaa perässä. Hopealle sijoittui Venäjä ja pronssille Tsekki.

Kuvaaja: Sebastian Schlegel

Kilpailupäivä muodostui haasteelliseksi erittäin mutaisten olosuhteiden johdosta. Myös kilpailun tulospalvelu sakkasi pahemman kerran, kun joukkueiden numeroinnin muutos vaikutti tulospalvelun toimintaan.

Nuorten EM-kisoista Suomen joukkueet nappasivat kaksi mitalia. 20-vuotiaiden naisten sarjasta pronssia ja 17-vuotiaiden tyttöjen sarjasta kultaa. Voitto oli joukkueensa ankkuroineelle Kaarina Nurmiselle kolmas käynnissä olevista kisoista.

Järjestäjien kisasivut ja täydelliset tulokset

Pyöräsuunnistuksen maailmancup ja nuorten EM-kilpailut päättyvät sunnuntaina sprintteihin

Pyöräsuunnistuksen maailmancup, Saksa, Thalheim, sekaviesti

1) AUT (Marina Reiner, Andreas Waldmann, Kevin Haselsberger) 2.47.18, 2) RUS (Grigory Medvedev, Olga Shipilova Vinogradova, Ruslan Gritsan) 2.47.37, 3) CZE (Veronika Kubinova, Vojtech Stransky, Krystof Bogar) 2.51.45, 4) FIN (Marika Hara, Anders Blomster, Jussi Laurila) 2.53.20

Pyöräsuunnistuksen nuorten EM-kilpailut, Saksa, Thalheim, viestit

Naiset 20-v

1) DEN (Birka Oehlenschlaeger Nielsen, Annika Henriksen, Nikoline Splittorff) 2.56.01, 2) CZE (Adela Zrnikova, Alexandra Svobodova, Vilma Kralova) 2.57.18, 3) FIN (Viivi Voutilainen, Eveliina Välimaa, Saara Yli-Hietanen) 2.59.34

Miehet 20-v

1) DEN Noah Tristan Hoffmann, Mikkel Brunstedt Noergaard, Thomas Steinthal 2.35.40, 2) CZE (Richard Wohanka, Ondrej Hasman, Jan Hasek) 2.38.41, 3) FRA (Kylian Wymer, Jason Bedry, Romeo Deriaz) 2.38.57, 6) FIN (Miika Nurmi, Topias Arola, Aapo Liponkoski) 2.55.29

Tytöt 17-v

1) FIN (Silja Yli-Hietanen, Vilma Pesu, Kaarina Nurminen) 2.15.38, 2) CZE (Zuzana Streglova, Lucie Nedomlelova, Rozalie Kucharova) 2.23.03, 3) RUS (Anastasiia Ruzanova, Anastasia Zhurkina, Ekaterina Landgraf) 2.25.30

Pojat 17-v

1) FRA (Logan Labarbe, Armel Berthaud, Timothy Blot) 2.21.15, 2) CZE (Ondrej Kovar, Tomas Zrnik, Matej Tuma) 2.21.20, 3) RUS (Sergey Samarin, Timofei Siniavskii, Dmitriy Rakovitsa) 2.25.07, FIN (Simo Klemettinen, Konsta Raitanen, Paulus Hanhijärvi) dsq.