Suomen joukkue tarkkuussuunnistuksen maaotteluun

Suomen joukkuetta tarkkuussuunnistuksen pohjoismaiseen maaotteluun Ruotsiin on täydennetty SM-viikonlopun jälkeen. Suomi osallistuu Ruotsissa Göteborgissa 5.-6.10. järjestettävään maaotteluun kahdella  5-henkisellä joukkueella. Suomi lähtee maaotteluun puolustamaan viime vuotista voittoaan. Tänä vuonna maaotteluohjelma muuttuu aikaisemmasta. Tempo jää pois ja sen korvaa yötarkkuussuunnistus. Lisäksi kisaohjelmaan kuuluu kaksi perinteisestä tarkkuussuunnistuksesta.

Suomen joukkue Tarkkuussuunnistuksen Pohjoismaiseen maaotteluun

Petteri Hakala Rasti-Nokia, Mikko Heinonen Kalevan Rasti, Juha Hiirsalmi Turun Metsänkävijät, Sami Hyvönen Rasti-Pielinen, Martti Inkinen Rajamäen Rykmentti, Lauri Mäkinen Mäntsälän Urheilijat, Pinja Mäkinen KooVee, Antti Rusanen Hauhon Sisu, Janne Seppälä Someron Esa, Ari Tertsunen Tuusulan Voima-Veikot. Varalla: Esko Junttila Muuramen Rasti, Ari Uotila Kokemäen Kova-Väki, Petteri Suominen Helsingin Poliisi-Voimailijat, Pekka Seppä Suunta-Sepot, Tuomo Markelin Helsingin Suunnistajat.