Seitsemän urheilijaa nimetty tarkkuussuunnistuksen Pohjoismaiseen maaotteluun

Tarkkuussuunnistuksen Pohjoismaiseen maaotteluun on valittu seitsemän urheilijaa. Loput kolme valitaan SM-kisojen jälkeen syyskuun alussa.

Suomi osallistuu Ruotsissa Göteborgissa 5.-6.10. järjestettävään maaotteluun kahdella  5-henkisellä joukkueella. Suomi lähtee maaotteluun puolustamaan viime vuotista voittoaan. Tänä vuonna maaotteluohjelma muuttuu aikaisemmasta. Tempo jää pois ja sen korvaa yötarkkuussuunnistus. Lisäksi kisaohjelmaan kuuluu kaksi perinteisestä tarkkuussuunnistuksesta.

Suomen joukkue Tarkkuussuunnistuksen Pohjoismaiseen maaotteluun

Petteri Hakala Rasti-Nokia, Juha Hiirsalmi Turun Metsänkävijät, Sami Hyvönen Rasti-Pielinen, Lauri Mäkinen Mäntsälän Urheilijat, Pinja Mäkinen KooVee, Antti Rusanen Hauhon Sisu, Ari Tertsunen Tuusulan Voima-Veikot

Kolme urheilijaa nimetään myöhemmin.