Leimaus-leirille tulossa yli 1600 osallistujaa

Lasten ja nuorten suunnistuskesän yksi kohokohdista koittaa kahden viikon kuluttua, kun Imatran Kylpylällä kesäkuun ensimmäisellä viikolla järjestettävä Leimaus-leiri käynnistyy maanantaina 3.6. kestäen torstaihin 6.6. saakka.

Leirille on ilmoittautunut jälleen yli 1600 leiriläistä ja ohjaajaa kymmenistä seuroista eri puolilta Suomea. Tällä kertaa järjestelyistä vastaavat SK Vuoksi ja Joutsenon Kullervo.  Maanantaista torstaihin kestävällä leirillä on mukana 8-18-vuotiaita suunnistajia vasta-alkajista lähtien aina ikäluokan huippuihin saakka.

Leiriohjelma koostuu monipuolisista harjoituksista ja oheisohjelmista. Leiri huipentuu torstain leiriviestiin pesäpallostadionilla.  Leirin aikana osallistujat pääsevät myös vierailemaan kylpylässä ja pesisottelussa, jossa stadionsuunnistuksessa on mukana myös maailmanmestari Minna Kauppi.

Pro-ryhmän valmentajina nähdään entisiä ja nykyisiä huippusuunnistajia Jani Lakasen johdolla.

Katso lisätietoja leirin nettisivuilta: http://www.leimaus2019.fi/