Suunnistaja-lehti luettavissa myös selaimella

Suunnistaja-lehden vuoden 2019 ensimmäinen numero on ilmestynyt. Lehti on uudistunut, sillä mukana on lukijoiden iloksi useita uusia juttusarjoja: Kisaklinikalla Fredric Portin ja Mårten Boström jakavat valmennusvinkkejään kaiken tason suunnistajille; Peesissä-reportaasi kurkistaa kulissien taakse; ja Karttametsän mietteissä ääneen pääsevät kartoittajat.

Suunnistaja-lehti on luettavissa tilaajille nyt myös nettiselaimella. Digiversio siis laajenee tableteista ja älypuhelimista tietokoneisiin, ja samalla yhä useamman lukijan nähtäville. Digiversion kautta joitakin juttuja julkaistaan myös äänitteinä, jolloin jutun voi kuunnella podcastmaisesti vaikkapa työmatkalla.

Eli viimeistään nyt kannattaa tutustua Suunnistaja-lehden digiversioon. Numeron 1/2019-selainversiossa on muutamia avoimia sivuja tutustumista varten. Selainnäkymässä voi myös tehdä sekä printti- että digilehden tilaukset (ostoskori).

 

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail