Hiihtosuunnistuksen VOL-leiri Rovaniemellä 1.-4.1., vielä ehtii mukaan!

Hiihtosuunnistuksen VOL-leiri järjestetään Rovaniemellä Santasportissa 1.–4.1.2019. Leiri on avoin kaikille vuonna 2001 – 2004 syntyneille hiihtosuunnistuksesta kiinnostuneille nuorille.

Leirin hinta on 240 € sisältäen majoituksen täysihoidolla tulopäivän lounaasta lähtöpäivän lounaaseen iltapalan kanssa, valmennuksen, kartat sekä ensilumenladun hiihtoliput. Leirin vastuuvalmentajina toimivat Suvi Oikarinen ja Janne Hyyppä.

Leiri alkaa tulopäivän lounaan jälkeen, mutta jos saavut myöhäisemmällä yhteydellä, ilmoita asiasta. Pystyt majoittumaan edullisesti myös saapumalla paikalle jo maanantai-iltana.

Leirin tavoitteena on saada oppia hiihtosuunnistuksen ja kestävyysurheilun harjoitteluun. Harjoituksia varten hiihto-olosuhteet ovat leirin aikaan yleensä erinomaiset ja hisu-urat ovat käytettävissä muun latuverkoston lisäksi.

Hiihtosuunnistusharjoituksia tehdään jokaisena leiripäivänä. Leirillä tehdään myös maajoukkueohjelman mukaiset lihaskuntotestit sekä tutustutaan hisu -mattotestiin.  Tarkempi leiriohjelma julkaistaan joulukuun aikana.

Varustuksena tarvitaan mukaan keliin ja olosuhteisiin sopivat hiihto- ja hisuvälineet ja sisäliikuntavälineet.

Varaa paikkasi leirille ilmoittautumalla perjantaihin 16.11.2018 mennessä. Loput paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä!

Leirikutsu