Muista ilmoittaa tapahtumasi 10.5. pidettävään Unelmien liikuntapäivään

Unelmien liikuntapäivä järjestetään nyt kolmannen kerran. Tänä vuonna teemana on luonto ja luonnossa liikkuminen, mikä sopiikin suunnistajille erityisen hyvin.

Kuka tahasa voi ilmoittaa oman liikuntatapahtumansa osoitteeseen www.unelmienliikuntapäivä.fi ja sieltä löytyykin jo tuhansittain erilaisia liikkumisen hetkiä, joita järjestämässä ovat yksittäiset ihmiset, urheiluseurat tai kunnat.

– Unelmien liikuntapäivä tarjoaa mahdollisuuden kokeilla jotain uutta ja lähteä liikkeelle myös yhdessä muiden kanssa. Tänä vuonna nousee erityisesti esille seurojen tarjoamat lajikokeilut ja ulkoilu luonnossa, mihin helatorstai antaa mitä oivallisimman mahdollisuuden. Luvassa on ihania tapahtumia eri puolilla Suomea. Omanlaisen tapahtuman voi kuka tahansa tempaista pystyyn keveästikin ja kutsua muitakin mukaan. Unelmien liikuntapäivä 10.5. on avoin kaikille, innostaa Matleena Livson Olympiakomiteasta.

Suunnistusseurojen kannattaa lisätä kartalle ainakin helatorstaina järjestettävät kuntosuunnistustapahtumat, mutta ideoida voi myös muita isompia ja pienempiäkin tapahtumia. Ilmoittamalla oman tapahtumansa yhteiselle sivustolle ilmoittaja osallistuu upeiden palkintojen arvontaan.  Mitä aikaisemmin ilmoittaudut mukaan, sitä todennäköisempää on voittaa.

Unelmienliikuntapäivä.fi -sivuilla olevia materiaaleja, esimerkiksi julisteita, voi vapaasti hyödyntää päivän viestinnässä.

Katso oman paikkakunnan tapahtumat tai ilmoita oma liikkumisen tapahtuma: unelmienliikuntapäivä.fi. Muista myös olla aktivinen somessa käyttämällä tunnistetta #unelmienliikuntapäivä.

Unelmien liikuntapäivä on Suomen Olympiakomitea koordinoi tapahtumapäivä, joka järjestetään tänä vuonna helatorstaina 10.5. Suunnistajien oma päivä, Maailman Suunnistuspäivä järjestetään keskiviikkona 23.5. Lisätietoa WOD:sta http://worldorienteeringday.com/

Lisätietoa palkinnoista.

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail