Jukola-kaupasta uusia Jukola-tuotteita

Suunnistuksen uusi verkkokauppa jukolakauppa.fi on avattu. Verkkokaupasta löytyy runsaasti Jukola-aiheisia tuotteita kuten paitoja, päähineitä ja muita tuotteita.

– Tilattavissa on aivan uudenlaisia Jukola-tuotteita sekä uuden maajoukkueasun mukaan tehtyjä replika-paitoja. Saatavana on myös Jukola-suunnistuspaidat omalle joukkueelle. Valikoimaa täydennetään ja laajennetaan jo kevään aikana, kertoo Suunnistusliiton markkinointipäällikkö Aki Lindroos.

Jukola-kaupasta voi tilata suunnistuspaitoja paitsi omalle Jukola-joukkueelle myös koko seuralle, joihin Sanser ja Craft lupaavat nopeat toimitusajat. Tarjolla on seuroille myös fani- ja varainhankintatuotteita. Tuotteita ostamalla tuet samalla suomalaista suunnistusta. Verkkokaupan toteuttaja ja ylläpitäjä Sanser on Jukolan viestin, Kaukametsäläisten ja Suomen Suunnistusliiton kumppani.

Jukola-kaupan löytää osoitteesta www.jukolakauppa.fi.