Tule opiskelemaan Hankasalmen suunnistuslukioon!

Kiinnostaisiko yhdistää lukio-opiskelu ja suunnistus, hyvät harjoitusolosuhteet, päivittäinen valmennus sekä yhteinen asuntola muiden suunnistajien kanssa? Tervetuloa Hankasalmen suunnistuslukioon, jossa se on mahdollista! On tavoitteenasi tulevaisuuden arvokisamenestys tai suunnistuksen harrastaminen, niin Hankasalmen suunnistuslukio on tarjonnut siihen tukea jo 31 vuoden ajan.

Hankasalmella et hukkaa arjessa aikaa kotoa kouluun ja edelleen harjoituksiin siirtymiseen, sillä oppilaiden asuntola sijaitsee koulun, Monitoimitalon sisäliikuntatilojen sekä hiihtolatujen vieressä Kuuhankaveden järvimaisemissa. Suunnistusharjoituksiin toki siirrytään omilla autoilla tai koulutaksilla, sillä alle tunnin ajomatka sisältä löytyy erittäin monipuolisesti erilaisia maastoja laadukkaasti kartoitettuina. Syksyn 2017 suunnistusharjoituksia pääset kurkkimaan täältä. Ole rohkea ja lähde lukion tai vaikkapa lukuvuoden ajaksi Suunnistuslukioon kehittymään suunnistajana ja nauttimaan uudesta harjoitusympäristöstä mukavassa porukassa!

Suunnistuslukion valmennuksen laadun takaa Tero Föhr, vuosikymmenen maajoukkueuran ja muutaman MM-mitalin kokemuksella. Ohjattua yhteistä harjoittelua on koulupäivinä tarjolla keskimäärin 6 kertaa viikossa. Valmennus on rakennettu aihepiireittäin ja sisällöittäin siten, että valmennuksesta muodostuu lukion valinnaisia kursseja. Lukuvuoden kohokohtia ovat kaksi harjoitusleiriä kotimaassa tai ulkomailla. Leirien kustannukset sekä päivittäinen valmennus testeineen sisältyvät valmennusmaksuun, joka on vain 225 euroa lukukaudessa.

Asuntolana toimiva rivitalo tarjoaa suunnistajille tiiviin ja toimivan yhteisön, mitä entiset opiskelijat kaiholla muistelevat. Kuukausivuokra on kaksiossa enimmillään 260€/hlö ja kolmiossa 220€/hlö, johon lukiolaiset voivat saada Kelan opinto- ja asumistukea.

Tutustumispäivä järjestetään 7.12.2017 sekä 22.1.2018, jolloin on mahdollista nauttia lounas koululla, osallistua Suunnistuslukion harjoitukseen ja kuulla lukion sekä Suunnistuslukion toiminnasta (lisätiedot sekä ilmoittautuminen viikkoa ennen tero.fohr (a) hankasalmi.fi). Tutustumaan saa toki tulla muulloinkin itselle sopivana ajankohtana!

Haku Hankasalmen suunnistuslukioon tapahtuu erillisellä hakulomakkeella 9.2.2018 mennessä.

Lisätietoja saat Suunnistuslukion nettisivuilta, valmentajalta sekä rehtorilta.

Terveisin,

Tero Föhr, Hankasalmen suunnistuslukion päävalmentaja
044 519 69 60, tero.fohr (a) hankasalmi.fi

Satu Lahti, rehtori
014 2671 235, satu.lahti (a) hankasalmi.fi