Suomen joukkue mc-avaukseen Ylläkselle

Hiihtosuunnistuksen maailmancupkausi käynnistyy Ylläksellä ensi maanantaina. Suomen joukkueeseen on nimetty kahdeksan naista ja kahdeksan miestä. Nuorten arvokisoissa viime vuosina vahvasti menestyneet Tuuli Suutari (20v), Liisa Nenonen (19v) ja Eevert Toivonen (20v) kilpailevat ensimmäistä kertaa maailmancupissa Suomea edustaen. Kaksi vuotta sitten Ylläksellä he kokeilivat maailman huippujen vauhtia ns. kansallisessa ryhmässä mc-kilpailun ulkopuolella.

Maailmancup alkaa Ylläksellä maanantaina sprintillä. Tiistaina vuorossa on keskimatka ja torstaina pitkä matka.  Ylläksen jälkeen maailmancup jatkuu helmikuun alussa EM-kisojen yhteydessä Bulgariassa ja päättyy maaliskuussa Bostonin lähellä Yhdysvalloissa.

Suomen joukkue Ylläkselle

Naiset: Salla Koskela Lounais-Hämeen Rasti, Sonja Mörsky Haapamäen Urheilijat, Marjut Turunen SK Vuoksi, Mirka Suutari Kouvolan Suunnistajat, Milka Reponen Haapamäen Urheilijat, Sanna Pusa Haapamäen urheilijat, Tuuli Suutari Kouvolan Suunnistajat, Liisa Nenonen SK Vuoksi.

Miehet: Janne Häkkinen Suunta Jyväskylä, Tuomas Kotro SK Vuoksi, Tero Linnainmaa Kyrös-Rasti, Jyri Uusitalo Pellon Ponsi, Ville-Petteri Saarela Keminmaan Urheilijat, Anssi Koirikivi RasTiimi, Misa Tuomala Suunta Jyväskylä, Eevert Toivonen Pirkkalan Hiihtäjät.

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail