Suunnistusmaajoukkueet Craftin asuihin

Suunnistuksen eri lajimuotojen maajoukkueet siirtyvät vuoden 2018 alusta lähtien Craftin aikaan. Suomen Suunnistusliitto on tehnyt merkittävän varustesopimuksen Craftin ja Trexet Oy:n kanssa. Sopimus on nelivuotinen eli se kestää vuoden 2021 loppuun asti. Sopimuksen myötä Craft vaatettaa kaikki Suunnistusliiton alaiset eri lajien ja eri ikäryhmien maajoukkueet.

– Tämä on suunnistukselle merkittävä sopimus. Se kattaa kaikkien lajimuotojemme eli suunnistuksen, hiihto-, pyörä- ja tarkkuussuunnistuksen maajoukkueet. Craftin asuihin pukeutuu pitkälti yli sata maajoukkueurheilijaa vuosittain, kuvaa Suunnistusliiton myynti- ja markkinointipäällikkö Aki Lindroos.

Craft on kansainvälisesti tunnettu urheiluasuvalmistaja, joka on toiminut vuodesta 1973 lähtien. Lindroos pitää tärkeänä, että eri lajien vaatimat ominaisuudet pystytään huomioimaan myös maajoukkueasuissa.

– Yhteistyö Craftin kanssa antaa maajoukkueurheilijoillemme mahdollisuuden harjoitella ja kilpailla laadukkaissa asuissa, joissa lajin luonne, olosuhteet ja erityisvaatimukset on huomioitu. Luotettava kumppani turvaa maajoukkueasujen saannin nopeallakin aikataululla.

Osana yhteistyösopimusta suunnistusmaajoukkueen kisapaidasta saadaan ns. replica-paita, joka tulee avoimeen myyntiin.

Maajoukkueiden lisäksi Suunnistusliitto ja Jukolan viesti solmivat pitkäaikaisen yhteistyösopimuksen Sanser Oy:n kanssa. Sopimus sisältää Craftin seuratuotteiden jakelun ja markkinointiyhteistyötä seurakaupan vauhdittajana sekä Jukolan viestien 2019-2021 varustetoimittajasopimuksen. Lindroosin mukaan sopimuksen myötä rakennetaan synergiaetuja myös muiden yhteistyökumppanien kanssa.

 

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail