Suomen Suunnistusliitto hakee nuorisopäällikköä / seurakehittäjää

Suomen Suunnistusliitto hakee palvelukseensa seuratoimintayksikköön nuorisopäällikköä/seurakehittäjää.

Odotamme toimeen valittavalta asiantuntemusta ja näkemystä lasten ja nuorten suunnistustoiminnan sekä seuratoiminnan kehittämiseen. Valittavan henkilön tulee olla organisointikykyinen ja oma-aloitteinen. Työtä tukeva koulutus, aiempi työkokemus, järjestötyön tunteminen, hyvät ihmissuhdetaidot, kielitaito (englanti, ruotsi) ja suunnistuksen lajituntemus katsotaan vahvuuksiksi.

Valittava henkilön työtehtäviin kuuluvat seuratoimintayksikön työtehtävät pääpainon ollessa lasten- ja nuorten suunnistuksesta vastaaminen ja kehittäminen (Nuori Suunta-, suunnistuskoulu- ja Hippotoiminta, sinettiseurat, koulusuunnistus ja ohjaajaverkosto). Kahden hengen yksikössä työnkuva täsmentyy valittavan henkilön vahvuuksien mukaisesti. Työ alkaa marraskuussa tai sopimuksen mukaan.

Hakemukset palkkatoivomuksineen sähköpostitse 8.10.2017 mennessä sähköpostiosoitteeseen: mika.ilomaki@suunnistusliitto.fi.

Tiedusteluihin vastaa toimitusjohtaja Mika Ilomäki, mika.ilomaki@suunnistusliitto.fi, 045 77310310.

Suomen Suunnistusliitto ry:n tehtävänä on tukea suunnistusseurojen edellytyksiä tarjota laadukasta kilpailu-, nuoriso- ja kuntosuunnistustoimintaa. Lisäksi Suunnistusliitto valvoo suunnistajien etuja ja luo edellytyksiä suunnistuksen kasvulle sekä huolehtii lajin sisäisestä ja ulkoisesta viestinnästä. Suunnistusliitto kehittää suunnistusta ottaen huomioon suunnistajien, seurojen, alueiden ja sidosryhmien tarpeet sekä toimintaympäristön muutokset. Suunnistuksen lajeja ovat suunnistus, hiihto-, pyörä- ja tarkkuussuunnistus.
Lisätietoja Suunnistusliitosta www.suunnistusliitto.fi.