Nuorten seuratoimijoiden leiri 3.-5.11.2017

Suunnistusliiton nuorten tiimi järjestää 3.-5.11.2017 Kisakallion urheiluopistolla leirin nuorille seuratoimijoille ja seuratoiminnasta kiinnostuneille. Leirin tarkoituksena on esitellä seuratoiminnan moninaisia mahdollisuuksia nuorille sekä kannustaa ja antaa ajatuksia hakeutua ja ottaa vastaan seuratehtäviä omassa seurassa.

Leiri on tarkoitettu kaikille erilaisissa seuratehtävissä toimiville tai seuratehtävistä kiinnostuneille nuorille (esim. ratamestarit, kartoittajat, ohjaajat, muut seuratehtävät). Osallistuaksesi leirille et tarvitse aikaisempaa kokemusta seuratehtävistä. Tule mukaan kuulemaan, kokeilemaan ja oppimaan uutta seuratehtävistä ja tutustumaan muihin nuoriin seuratoimijoihin. Leiri on tarkoitettu pääsääntöisesti yli 16-vuotiaille.

Nuorten tiimin jäsenten lisäksi leirillä nuorina seuratoimijoina ja kokemuksiaan jakamassa ovat Asikkalan Raikkaan suunnistusjaoston puheenjohtaja Mona Lindroth, vuoden 2017 KLL suunnistusmestaruuskilpailujen toinen ratamestari Kari-Pekka Seppänen Rastikarhuista, sekä seuraohjaaja ja liikunnanohjaaja – opiskelija Aino Palmen Espoon Suunnasta.

Tutustu tarkemmin ohjelmaan ja ilmoittaudu mukaan 15.10. mennessä. Paikkoja leirille on rajoitetusti, joten toimi nopeasti.