Kalevan Rasti etsii seuratyöntekijää

Kalevan Rasti on vuonna 1950 perustettu joensuulainen suunnistuksen erikoisseura. Kalevan Rastin toiminta keskittyy huippusuunnistukseen, nuorten toimintaan, kuntosuunnistustapahtumiin sekä kilpailuiden järjestämiseen.

Kalevan Rasti etsii osa-aikaista seuratyöntekijää. Seuratyöntekijän tehtävänä on koordinoida vapaaehtoisten tehtäviä kuten viikoittaisten tapahtumien järjestämistä, hoitaa päivittäisiä toimistotöitä sekä luoda toimintaedellytyksiä nuoriso-, harraste- ja huippusuunnistukselle. Tehtävän menestyksekäs hoito edellyttää suunnistusosaamista. Tehtävä on määräaikainen 1.10.2017-30.9.2018

Lisätietoja tehtävästä antaa puheenjohtaja Veli-Matti Lonka, 0503847803, puheenjohtaja(at)kalevanrasti.fi

Haku 10.9. mennessä sähköisesti puheenjohtaja(at)kalevanrasti.fi