Avaa #joulurasti – Find the Xmas-videO control

Suunnistusliiton ja Suunnistaja-lehden joulukalenteri #joulurasti on avattu. Kalenterin luukuista avautuu 12 suunnistuspähkinää, jotka sopivat vaikkapa talviseksi taitotreeniksi.

Julkaisemme jokaisen kalenteriluukun kaksipäiväisenä videokuvasuunnistuksena eli sama tehtävä julkaistaan kahtena peräkkäisenä päivänä, joista jälkimmäisenä mukana ratkaisua helpottava lähtöpaikan vihje.

Joulukalenterissa näytetään karttapala maastosta, jossa kuvassa oleva urheilija juoksee. Tehtävänäsi on videokuvaa seuraamalla sekä maastoa ja karttaa tutkimalla lukea itsesi kartalle ja paikallistaa videon lopussa olevan rastin paikka. Videot julkaistaan Suunnistusliiton sosiaalisen median kanavissa, ja ratkaisut ilmestyvät tämän sivun alaosaan linkkeinä aina tehtävän jälkimmäisenä julkaisupäivänä.

Julkaisukanavat: Youtube, Facebook, Twitter

Follow the Finnish videO s in our Xmas Calendar. The Finnish Orienteering Federation and Magazine is publishing twelve videos with map – on the second day  we´ll publish an easier version with starting point on the map.

You need to find the control point by following the runner and reading the terrain and the map beside. The videOs will be published via the Finnish Orienteering Fedration’s social media: Youtube; Facebook, Twitter

Solutions will be updated below.

Ratkaisu 1.-2.12.
Ratkaisu 3.-4.12.
Ratkaisu 5.-6.12.
Ratkaisu 7.-8.12.
Ratkaisu 9.-10.12.
Ratkaisu 11.-12.12.
Ratkaisu 13.-14.12.
Ratkaisu 15.-16.12.
Ratkaisu 17.-18.12.
Ratkaisu 19.-20.12.
Ratkaisu 21.-22.12.
Ratkaisu 23.-24.12.