Hiihtosuunnistuksen Junior Cupille uusi nimi

Santasport Lapin Urheiluopisto tukee  hiihtosuunnistuksen Junior Cup -kilpasarjaa ja talven kilpailut kulkevatkin nimellä Santasport Junior Cup. Hiihtosuunnistuksen kehittämisryhmä on myös valinnut kauden cupin osakilpailut, joita on kahdeksan ja kuuden parhaan kilpailun pisteet huomioidaan kokonaistuloksia laskettaessa.

Talven 2017 kilpailut on sijoitettu kattamaan tasaisesti koko kausi alkaen tammikuun alusta Keminmaalta ja päättyen Lapin Lumirasteille maaliskuun lopulla. Pisteet lasketaan edellisvuoden kaltaisesti, eli kaikissa osakilpailuissa pistekertymä on sama, eikä tuplapisteitä jaeta.

Santasport Junior Cup 2017 osakilpailut
6.1. Loppiaishisut, 1. pv
7.1. Loppiaishisut, 2. pv
18.2. SM-sprintti
25.2. SM-keskimatka
4.3. SM-pitkä
24.3. Lapin Lumirastit, 1. pv
25.3. SM-erikoispitkä
26.3. Lapin Lumirastit, 3. pv

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail