Nuorten Trimtex-ryhmä 2017

Suunnistuksen nuorten maajoukkueryhmä eli Trimtex-ryhmä on nimetty vuodelle 2017. Mukana on yhdeksän tyttöä ja 13 poikaa. Ryhmän valmentajina jatkavat Antti Örn ja Satu Tahvonen.

Valmentaja Antti Örnin mukaan ryhmään on valittu motivoituneita, ikäluokkiensa parhaita nuoria.

– Valinnoissa painotettiin urheilijan halua ja motivaatiota kehittyä aikuisten maailman huipulle sekä menestystä nuorten kansainvälisissä ja kotimaisissa arvokilpailuissa, Örn selvittää.

Nuorten maajoukkueen ensi kauden päätavoite on Tampereella heinäkuussa järjestettävissä nuorten MM-kisoissa.

– Ryhmän toiminnalla pyritään pitkäjänteiseen kehittymiseen kohti aikuishuippua ja siksi mukana on myös nuorempia urheilijoita, jotka voivat edustaa Suomen nuorten sarjoissa vielä muutaman vuoden eteenpäin, korostaa Antti Örn.

Nuorten MM-kisat järjestetään Tampereella 10.-15.7.2017. Edellisen kerran nuorten MM-kisat järjestettiin Suomessa 1993.

Nuorten Trimtex-ryhmä 2017

Tytöt (9): Lotta Eerola Tampereen Pyrintö, Anni Haanpää Tampereen Pyrintö, Leenukka Hanhijärvi Espoon Akilles, Enni Jalava Turun Suunnistajat, Veera Klemettinen Suunta-Jyväskylä, Noora Koskinen Hiisirasti, Inka Nurminen Jämsän Retki-Veikot, Amy Nymalm Pargas IF, Anu Tuomisto Vaasan Suunnistajat.

Pojat (13): Aaro Aho Valkeakosken Haka, Topias Arola Paimion Rasti, Mikko Eerola Tampereen Pyrintö, Teemu Eerola Tampereen Pyrintö, Niklas Heikkilä Kouvolan Suunnistajat, Ollipekka Heikkilä Lynx, Tuomas Heikkilä Helsingin Suunnistajat, Aaro Julkunen MS-Parma, Leo Matinheikki Tampereen Pyrintö, Olli Ojanaho Ounasvaaran Hiihtoseura, Akseli Ruohola MS Parma, Aleksi Sorsa Espoon Suunta, Topi Syrjäläinen Helsingin Suunnistajat