Rasti-Jussit ja Koovee SM-kultaan

Pyöräsuunnistuksen SM-viikonloppu Liperissä päättyi pariviestiin, joka ajettiin kaksihenkisin joukkuein kuutena osuutena. Miesten kisan nopein pari oli Rasti-Jussien Aleksi ja Mika Rantala. Kaksikon ajo oli nousujohteista ja voitto heltisi lopulta 31 sekunnin erolla Kokkolan Suunnistajien Timo Hongelliin ja Samuli Saarelaan. Kankaanpään Suunnistajien Pekka Niemi ja Juuso Jutila ottivat SM-pronssia nelisen minuuttia kultakaksikkoa hitaampana.

Naisten kisan ykköspari oli Kooveen Henna Saarinen ja Marika Hara, joka oli kärjessä kisan kaikissa vaihdoissa. Molemmat myös ajoivat osuuksiensa ykkösajat Haran ankkuriosuutta lukuun ottamatta. Kooveen voitto tuli lopulta noin kolmen minuutin erolla ennen Kokkolan Suunnistajien Marja Penttilää ja Ruska Saarelaa. Asikkalan Raikkaan Mona ja Mia Lindroth ottivat SM-pronssia jo yli 10 minuuttia kärjelle jääneenä.

Järjestäjien tulossivut

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail