Jari Sipilä nuorten olympiavalmentajaksi Turkuun

Hankasalmen suunnistuslukion valmentajana vuodesta 2011 lähtien toiminut Jari Sipilä on valittu Suunnistusliiton nuorten olympiavalmentajaksi. Hän toimii samalla myös Turun urheiluakatemian suunnistusvalmentajana. Tehtävä vapautui keväällä Pasi Ikosen irtisanouduttua.

Sipilä on valmistunut Rovaniemen ammattikorkeakoulusta liikunnanohjaajaksi. Elokuussa tehtävässä aloittava Sipilä on innoissaan uudesta haasteesta.

– Edessä on haasteellinen tehtävä, ja niin pitää ollakin, sillä haluan kehittää itseään valmentajana. Koen tämän askeleena eteenpäin valmentajaurallani ja otan tehtävän ilolla vastaan, vaikka perhosiakin on vähän vatsassa.

Olympiakomitea tukee suunnistuksen nuorten olympiavalmentajien palkkaamista. Sipilän lisäksi suunnistuksessa nuorten olympiavalmentajana toimivat Antti Harju Tampereella ja Antti Örn Helsingissä.