Espoon Akilleksesta sinettiseura

Espoon Akillekselle on myönnetty seura- ja nuorisotoiminnnan laatumerkki, sinettitunnus. 70-vuotisjuhlavuottaan viettävästä Akilleksen suunnistusjaostosta tuli  suunnistuksen 31. sinettiseura.

Vuonna 1992 aloitettu Sinettiseuratoiminta on Valon ja urheilun lajiliittojen yhteinen toimintamalli, joka rakentuu lapsen ja nuoren parhaan edistämiselle – lapsen kasvun ja kehityksen tukemiselle sekä lapsuuden kunnioittamiselle. Sinettitunnus kertoo lajin ja paikkakunnan parhaasta ja laadukkaasti toteutetusta nuorisotoiminnasta. Sinettikriteerit määrittelevät sinettiseuran toimintaa.

Sinettiseurakriteerit

Sinettiseuratoiminta

Sinettiseurojen auditointikierros käynnissä

Sinettiseurat ovat sitoutuneet toiminnan kehittämiseen ja seuran auditointi on yksi merkittävä väline laadun kehittämisessä. Auditointi tehdään seuraan aina kolmen vuoden välein. Tämän kesän aikana auditoidaan 10 suunnistuksen sinettiseuraa.

Suunnistuksen sinettihaku on avoinna vuosittain 1.11.-31.12.

Miten suunnistuksen sinettiseuraksi?

 

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail